Påmelding til Saltö 20 – 22. mai 2022

Bestum strykeorkester inviterer alle orkesterelever (aspirant-, hoved- og kammerorkestrene) til seminar på Saltö i Sverige, helgen 20-22. mai. På seminaret blir det gruppeøvelser, orkesterøvelser og en avsluttende konsert på søndagen. Det blir også god tid til fritidsaktiviteter, slik som bading, ballspill, trampoline etc.

Vi oppfordrer varmt alle orkesterelevene våre og foreldre til å delta! Det er en kjempehyggelig samling, musikalsk og sosialt. Et tradisjonelt høydepunkt er for eksempel stol-leken, som avholdes etter middagen lørdag til live-akkompagnement fra lærerne.

Saltö ligger idyllisk til i Kosterfjorden, rett sør for Strömstad, cirka to timers kjøring fra Oslo. Her har Bestum strykeorkester vært i mange år, og det er et utrolig flott seminarsted. Mer info om Saltö finner dere her http://www.saltogarden.se/

Det forutsettes at alle medlemmer har en foresatt med seg på turen, evt at andre foresatte har ansvaret for medlemmet som reiser. Det er også mulighet for at hele familien kan være med, men her må vi ta forbehold om kapasitet. Meld dere på, så gir vi raskt tilbakemelding om kapasitet.

Påmelding

Meld på ved å fylle ut dette påmeldingsskjema https://forms.gle/LUxN1KYnUNQH6zVg6

Dersom orkestermedlemmet reiser med en annen familie, vennligst fyll inn navn på den som har ansvar for medlemmet under seminaroppholdet under «Foresatt 1»

NB! Frist for påmelding (inkludert info om hvem som evt har ansvar for medlemmet på turen) er 4. mai.

Priser

Orkesteret betaler for instruktørene, mens kostnadene til opphold, mat samt utvask dekkes av hver enkelt deltaker/voksen. Prisene er derfor som følger:

– Medlem/søsken: kr. 800,-

– Foresatt/voksen: kr. 1100,-

Påmeldingen er bindende. Innbetaling til BSOs konto (1503.18.95836) innen 9. mai.  Merk betalingen med medlem samt hvem som er med i tillegg.

Transport

Transporten skjer med egne privatbiler og organiseres av foreldrene selv.

Oversikt over innkvartering og program kommer når vi nærmer oss. Saltö-seminaret organiserer seg ikke helt selv, og alle foreldre vil få ansvar for noen små oppgaver. Men når alle bidrar blir dette svært overkommelig!

Vi gleder oss til en fantastisk helg med musikk i sentrum.

Kontakt Ragnhild Spigseth hvis dere har spørsmål om turen rspigseth@yahoo.com

Vennlig hilsen styret

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s