Gi gjennom Grasrotandelen

Registrer ditt spillkort og oppgi vårt org. nr: 871 533 512. Bestum Styrkorkester (BSO) mottar 5 % av beløpet du spiller for, uten at det koster deg noe!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som spiller kan velge en forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Bestum Strykorkester! Få gjerne venner og besteforeldre til å gjøre det samme.

Tenk deg at du kan spille – Lotto, Tipping eller Joker – og samtidig gi noe mer til den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig vi Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening. Grasrotandelen vil ikke på noen måte gå ut over innsatsen din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og det kan du gjøre på følgende møter:

1.  Hos kommisjonær. Ta med deg ditt spillerkort og registrer vår org.nr.
2.  SMS: GRASROTANDELEN 871 533 512 til 2020 (tjenesten er gratis).
3.  Internett: www.norsk-tipping.no/grasrotandelen
4.  Norsk Tipping Mobilspill

Mer informasjon finnes på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Her vil du også kunne følge med på med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Lykke til med spillet …. og takk for bidraget!