Viktig informasjon og endring i datoer

Da er vi i gang med siste del av vårsemesteret. Ennå er mye usikkert i forhold til hva vi får gjennomført av arrangementer og når det blir fysisk undervisning igjen. Onsdag 15.april kommer nye oppdateringer.

Vi har valgt å utsette alle huskonsertene til slutten av mai.

Nå er dette planen:

  • Onsdag 19.mai kl 18.30: Konsert for elevene i Hovedorkesteret på Lilleaker Folkets Hus med pianist.
  • Torsdag 20.mai kl 17.30: Konsert for elevene i Aspirantorkesteret i atriet i 1.etg på Bestum skole
  • Onsdag 26.mai kl 18.30: Konsert for elevene i Kammerorkesteret og Vestre Aker og Bestum Kammerorkester på Lilleaker Folkets Hus med pianist.

Vi regner med at det ikke vil være mulig å ha publikum til stede. Vi legger derfor opp til at konsertene strømmes på foreldregruppens Facebook side. Nærmere info om konsertene kommer på mail.

Vi håper ellers å arrangere seminarer for Hovedorkesteret og Kammerorkesteret i juni. Vi kommer tilbake til dette.

Sommerkonserten på Folkemuseet er flyttet til onsdag 16.juni.

Kulturskoleåret er noen uker kortere enn skoleåret. I kulturskoleåret er det 20 uker i vårsemesteret. Alle elevene skal ha samme antall timer, slik at de som mister timer pga helligdager ikke skal få færre timer til sammen. Det betyr at lærerne kommer til å avspasere to onsdager og tirsdager og en torsdag. Lærerne gir direkte beskjed om dette. Noen lærere kommer til å avspasere neste uke for å spare timer til det blir fysisk undervisning. Det blir heller ikke Hovedorkesterøvelse og Kammerorkesterøvelse på Zoom neste uke (onsdag 14.april).

Torsdag 15.april blir det Zoom-øvelse for Aspirantorkesteret kl 18.00-18.30. Kristin sender ut nærmere info på mail

Til slutt: Vi har booket Strandheim (leirsted i Hurum) til oppstartsseminar helgen 3.-5.september. I utgangspunktet har vi lyst til å reise dit med alle orkestrene, men det er fortsatt med forbehold i forhold til corona-situasjonen. Vi ber dere likevel sette av helgen.

Vi krysser fingrene for at vi får gjennomført alt vi har planlagt nå og at det kan være noe glede seg til mens vi holder ut digitalt!

Hilsen

Styret BSO

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar