Velkommen til Saltö 2.-4. juni

Bestum strykeorkester inviterer alle orkesterelever (aspirant-, hoved- og kammerorkestrene) til seminar på Saltö i Sverige, 2.- 4. juni. På seminaret blir det gruppeøvelser, orkesterøvelser og en avsluttende konsert på søndagen. Det blir også god tid til fritidsaktiviteter, slik som bading, ballspill, trampoline etc. Foreldre er hjertelig velkommen og oppfordres til å delta! Det er en kjempehyggelig samling, musikalsk og sosialt. Foreldrene bidrar med praktiske oppgaver (matlaging) under oppholdet.

Saltö ligger idyllisk til i Kosterfjorden, rett sør for Strömstad, cirka to timers kjøring fra Oslo. Her har Bestum strykeorkester vært flere ganger tidligere, og det er et utrolig flott seminarsted. Mer info om Saltö: http://www.saltogarden.se/

Det forutsettes at alle medlemmer har en foresatt med seg på turen, evt at andre foresatte har ansvaret for medlemmet som reiser. Det er også mulighet for at hele familien kan være med. Her må vi ta forbehold om kapasitet.

Påmelding

https://forms.gle/fBANJo3MXemNkgD2A

Meld på via link over med følgende informasjon: – Medlemmets navn– Navn på voksne som deltar– Navn på søsken som deltar.

Dersom orkestermedlemmet reiser med en annen familie, vennligst fyll inn navn på den som har ansvar for medlemmet under seminaroppholdet. NB! Frist for påmelding (inkludert info om hvem som evt har ansvar for medlemmet på turen) og betaling er 15. mai, og vi ber alle om å overholde denne fristen.

Priser

Orkesteret betaler for instruktørene, mens kostnadene til opphold, mat samt utvask dekkes av hver enkelt deltaker/voksen. Prisene er derfor som følger: – Medlem/søsken: kr. 1000,- – Foresatt/voksen: kr. 1300,- Påmeldingen er bindende.

Innbetaling til BSOs konto (1503.18.95836) innen 15. mai.  Merk betalingen med medlem samt hvem som er med i tillegg.  

Transport

Transporten skjer med egne privatbiler og organiseres av foreldrene selv. Oversikt over innkvartering og program kommer når vi nærmer oss. Vi gleder oss til en fantastisk helg med musikk i sentrum.

Kontakt Ingvill Almås Weldingh hvis dere har spørsmål om turen tlf 41556519

Vennlig hilsen Styret

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s