Årets Julekonsert er en Drømmekonsert!

Vår tradisjonelle julekonsert i år blir til Drømmekonsert i Ullern Kirke den 4.12 kl 18.00. Konserten spiller vi med den fantastiske fiolinisten Maria Carlsen. Publikum vil få høre mye fin musikk fra klassiske perler til juleklassikere med Aspirantorkesteret, Hovedorkesteret og Kammerorkesteret.

Drømmekonsert er en ordning der barne- og ungdomsorkestre kan arrangere konsert og seminar med en av toppsolistene tilknyttet Dextra Stiftelsen, en del av Sparebankstiftelsen DNB.

Om Maria Angelika Carlsen:

Maria er født i 1988 og har sin utdannelse fra Norges Musikkhøyskole. Hun ble etter studiene ansatt som konsertmester først i Stavanger Symfoniorkester og senere i Kringkastningsorkesteret. Ifra 2019 har hun vært ansatt som gruppeleder for 2.fiolin i Oslo Filharmoniske Orkester. I tillegg er Maria konsertmester og kunstnerisk leder for Ensemble Allegria.  Allegria blir regnet som et av landets fremste kammerorkestre og har mottatt en rekke priser. Ensemblet har også spilt inn flere CD’er.

 Alle musikerne i Bestum strykeorkester øver hardt for å gi publikum en feiende flott og stemningsfull julekonsert. Drømmekonserten er en perfekt start på adventstiden! Vi oppfordrer medlemmer våre til å invitere familier og venner til konserten.

Velkommen til Ullern Kirke 4. desember kl 18.

(oppmøte/øvingstider og nærmere detaljer for musikerne pr mail)

  • Billettpriser: Barn (under 15) gratis/Voksne kr. 120,-
    Vi kjører billettsalg konkurranse.  Alle voksen-billetter kan forhåndskjøpes via Vipps #543084 • Bestum Strykeorkester og merket med barnets navn.
  • Billetter kan også kjøpes ved inngangen med Vipps.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s