Oppstart av nytt semester – velkommen!

Nytt semester i Bestum strykeorkester starter kommende uke. Alle skal ha fått e-post fra sin fiolin- eller cellolærer om tidspunkt og sted for individuelle timer.

Orkesterøvelsene starter også denne uken. Vi har nå en del endringer i orkestersammensetningen, og det er en del musikere som er nye i både Aspirantorkesteret, Hovedorkesteret og Kammerorkesteret. Tidspunkt og sted for øvelsene er:

Aspirantorkesteret: torsdager kl 17.15 til 18.30 på rom B-213, B-bygget Bestum skole

Hovedorkesteret: onsdager kl 18.00 til 19.45 i Atriet, B-bygget Bestum skole

Kammerorkesteret: onsdager kl 18.00 til 19.45 på rom B-214 , B-bygget Bestum skole

Kulturskolen starter opp på grønt nivå, men foreldre leverer og henter fremdeles ute. For nye elever kan foreldrene følge inn (ellers må det avtales med fiolin/cellolærer som skal gi beskjed til tilsynsvakten på skolen). Foreldrevakter på orkesterøvelsene skal fremdeles tørke over flater som er i felles bruk der dette anses fornuftig, håndvask/antibac må vi fortsatt bruke. Vi beholder derfor fortsatt rutinene for smittevern for BSO/BSOA.

Vi håper og tror at det kommende musikkåret kommer til å bli langt mer vanlig enn det foregående og ønsker alle våre musikere hjertelig velkommen tilbake til et nytt semester!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar