Hva skjer framover for Bestum strykeorkester?

Dette er spesielle tider, vi håper det er bra med alle musikerne våre og alle familiene til tross for at svært mye er annerledes om dagen.

Siden skolene ble stengt har lærerne gitt individuelle timer via skype, zoom eller lignende. Dette er selvsagt ikke det samme som en vanlig time, men vårt inntrykk er at det fungerer ok for de fleste. Det ser ut til at vi vil fortsette en stund til med individuelle timer som fjernundervisning.

Styret vil nå framover jobbe med et opplegg der musikerne kan møtes i mindre grupper (mini-orkesterøvelser). Målet er at alle skal få møte og spille sammen med andre fra sitt orkester noen ganger i løpet av mai og juni. Vi vil komme tilbake med informasjon når vi vet mer om hva som er mulig å få til innenfor rammene som gjelder for smittevernfaglig forsvarlig drift, og ut fra hva vi kan disponere av lokaler.

Våren 2020 har nå mange avlyste arrangementer; konserthuskonsert, huskonserter, og UNOF-konserter. Planen var å reise til Saltø 5-7. juni, men dette må vi også avlyse. Det er lite sannsynlig at smitteverntiltakene i Norge vil endres på en måte som gjør det tilrådelig å samles ca. 60 til 80 mennesker der vi deler kjøkken og bad, og vi vil alle få 14 dagers karantene ved hjemkomst. Det er med tungt hjerte vi må avlyse, men vi får glede oss til Saltø 2021 som blir 28. til 30. mai. Det samme gjelder for sommerkonserten.

Vi sender varme tanker til alle fiolinister, bratsjister og cellister og familier. Det kommer med informasjon her når vi vet mer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s