Informasjon om øvelser til Konserthuskonserten

En av vårens store begivenheter er Oslo kulturskoles konsert for strykere i Konserthuset 8. mars . Alle våre orkestre skal delta. Aspirantene våre spiller i Aspirantorkesteret, Hovedorkesteret spiller i Gateorkesteret, og Kammerorkesteret spiller i Showorkesteret. Det kommer til å bli en fantastisk flott konsert! Alle foreldre må sikre seg billetter. De går vanligvis fort unna, så vi gir beskjed her når de legges ut.

Det er øvelser tirsdag 22. januar (Aspirant-, Gate- og Showorkester), mandag 4. mars (Aspirant-, Gate- og Showorkester), tirsdag 5. mars (kun Showorkester) og torsdag 7. mars (Aspirant-, Gate- og Showorkester).

Sjekk vedlagte informasjonsskriv til foreldre om øvelsene som alle finner sted på Engebråten skole (Kjelsås). info øvelser på engebråten skole 2019

Erfaringsmessig blir særlig den siste uken hektisk, og Engebråten skole er et stykke unna. Vi oppfordrer derfor dere foreldre å lage kjøreordninger. Bruk gjerne foreldregruppen vår på Facebook til å avtale.

Grefsenveien er stengt pga. utbedringer, og det er nytt kjøremønster for alle som kommer med bil. Anbefalt kjørerute er å ta av Ring3 ved avkjørsel til Maridalen og kjøre over Frysja, forbi Teknisk museum på vei til Engebråten. Reiser man kollektivt, er det buss for trikk fra Storo. Det anbefales å beregne ekstra med tid.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s