Praktisk informasjon til konserten 1. desember

Her er en del praktisk informasjon om lørdagen som vi ber alle foreldre merke seg. Holmenkollen kapell er mindre enn det vi er vant med fra Ullern kirke, og dette arrangementet krever en detaljplanlegging vi ikke tidligere har drevet med i BSO/BSOA.
Antrekk: Alle musikerne stiller i pent antrekk i fargeskalaen svart, hvitt og rødt. Husk pene sko!
PRØVENE LØRDAG 1. DESEMBER I HOLMENKOLLEN KAPELL
Kl 12.00-12.30: Aspirantorkesteret
Kl 12.30-13.00: Hovedorkesteret
Kl 13.00-13.30: Foreldreorkesteret og Vivaldi-solistene
kl 13.30-14.00: Kammerorkesteret (Ungarsk dans + Mitt hjerte alltid vanker)
Kl 14.00: Pause
Kl 14.30-16.30: Kammerorkesteret og Frida Fredrikke Waaler Wærvågen
Kl 17.00: Konsert
Aspirantorkesteret, Hovedorkesteret og Kammerorkesteret møter alle opp senest 15 minutter før oppsatt prøvetid for sitt orkester.
Når musikerne kommer til kapellet, går cellistene inn hovedinngangen til kapellet, mens fiolinistene går inn døra ned til kjellerstua (inngang fra siden og ned en trapp). Fiolinistene får stemt sine instrumenter i kjellerstua og legger fra seg yttertøy mv. der. Cellistene setter fra seg instrumentene og får de stemt i kapellet.
Aspirantorkesteret og Hovedorkesteret reiser hjem etter øvelsen. Instrumentene blir igjen i kapellet. De må være tilbake i kapellet kl 16.30. Aspirant og Hoved vil ikke få servert mat før konserten. Siden toalettkapasiteten i kapellet visstnok er begrenset, oppfordrer vi også til å sørge for at barna har gjort unna nødvendige ærender før de drar hjemmefra.

 

Kammerorkesteret skal være i kapellet fra de kommer kl 13. 30 fram til konserten. De vil få servert mat i pausen. Husk at de må ha med konsertantrekket når de kommer, for de rekker ikke å dra hjemom.
BILLETTER
Vi håper og tror at interessen for konserten trekker en del folk, også utover kjernepublikummet til BSO/BSOA. Samtidig har Holmenkollen kapell mindre kapasitet enn Ullern kirke.
For å være sikre på at alle foreldre får billetter, vil vi oppfordre dere til å kjøpe billetter på Billetto. Husk å registrere søsken også (de har gratis inngang). Musikerne våre skal ikke ha barnebillett.
UNDER KONSERTEN
Under konserten kommer Kammerorkesteret til å bli sittende i koret i kapellet, mens Aspirant og Hoved sitter sammen med foreldrene. Vi oppfordrer allerede nå alle til å fylle opp benkene slik at alle får sitteplasser.
Det kommer til å bli en fantastisk flott konsert, og en stemningsfull start på adventstiden.
Vi gleder oss!
Styret i BSO og BSOA
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s