Årets julekonsert er en Drømmekonsert!

ffww og BSO-logo

Bestum Strykeorkester beveger seg til nye høyder! Vår tradisjonelle julekonsert i år blir til Drømmekonsert i Holmenkollen Kapell. Konserten spiller vi med den fantastiske cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen. Publikum vil få høre mye fin musikk fra klassiske perler til juleklassikere med Aspirantorkesteret, Hovedorkesteret og Kammerokesteret. Publikum får også oppleve fire av våre egne talenter, Stine, Alma, Aurora og Astrid, som solister med Bestum strykeorkesters foreldreorkester i Vivaldis Konsert for 2 fioliner i a-moll.

Drømmekonsert er en ordning der barne- og ungdomsorkestre kan arrangere konsert og seminar med en av toppsolistene tilknyttet Dextra Musica, en del av Sparebankstiftelsen DNB. Dette er et resultat av De Unges Orkesterforbund sitt samarbeid med Dextra. Kammerorkesteret i Bestum strykeorkester er så heldige at vi skal øve og spille med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen som solist.

Frida Fredrikke har vunnet priser og stipend internasjonalt og nasjonalt: ”Young Musician” i Tallin, Antonia Janigro International Cello Competition i Porec, Arve Tellefsens musikkpris, RWE Dea musikkstipend, Järnåker og nylig mottok hun «Wesselprisen» fra Det Norske Selskab. Hun har gjort seg bemerket som solist med en rekke orkestre i inn- og utland, deriblant Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Münchner Rundfunkorkester, Zürich Kammerorkester, Kaunas Philharmonic og Gøteborg Symfoniorkester. Frida Fredrikke har jobbet som solocellist i det Kungliga Hovkapellet, Kungliga Operans Orkester i Stockholm, og er nå frilans cellist i Oslo med mange oppdrag som solocellist med orkestre og som kammermusiker. Hun er også fast gruppeleder i strykeorkesteret Ensemble Allegria. Celloen hun spiller på er laget av Nicolas Lupot, 1823, og er utlånt av Dextra Musica, Norge. http://www.ffww.no/

Frida Fredrikke vil på Drømmekonserten fremføre Vivaldis utrolig vakre og stemningsfulle Sonate for cello i E-moll sammen med Bestum strykeorkesters kammerorkester. I tillegg vil hun fremføre 3 satser fra Bachs Cellosuite nr. 3.

Alle musikerne i Bestum strykeorkester øver hardt for å gi publikum en feiende flott og stemningsfull julekonsert. Drømmekonserten blir en perfekt start på adventstiden! Velkommen i Holmenkollen kapell 1. desember kl 17.

Billettpriser: Barn (under 15) gratis/Voksne kr. 120,-
Billetter kan kjøpes ved inngangen (Vi tar VIPPS) eller på billetto: https://billetto.no/e/drommekonsert-billetter-319519?fbclid=IwAR20MSyL0l2sTwR8VR8w1PMsydf6sk9aU97LZHlno0HMRpnxzcpTmuEpZ08

Konserten er støttet av Sparebankstiftelse DNB/Dextra Musica og UNOF.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s