Ukens oppdateringer fra Kristin

notelogoViktig: Alle foreldre bes notere seg den obligatoriske fellesøvelsen på mandag 20. Tøyenbekken 5. Det er forberedelse til konsert i konserthuset 4. april.

Hovedorkesteret onsdag 15.01:
Vi spilte gjennom alle gateorkestersangene! De begynner å sitte bra. Fint om cellistene øver godt på 1. stemmen på «Bruremarsj fra Vågå» og fint om flere fiolinister lærer seg noen 2. stemmer. Men vi er godt forberedt til fellesøvelsen på førstkommende mandag kl 18 (oppmøte kl 17.45)- 19.45 på Grønland kulturstasjon (Tøyenbekken 5). Denne øvelsen er obligatorisk.

Aspirantorkesteret torsdag 16.01:
Vi øvde på «Fransk folkevise», «Meet the Flintstones» og «Klokka tikker». Alle må fortsette å øve på alle fem stykkene. Det er særlig «Meet the Flintstones» og «Cowboy Fiddler» som ikke er helt i boks. På førstkommende mandag er det fellesøvelse med barn fra hele Oslo kl 16 (oppmøte kl 15.45)- 17.45 på Grønland kulturstasjon (Tøyenbekken 5). Denne øvelsen er obligatorisk. Det er ikke forventet at alle skal kunne alt perfekt til da, det er lenge til konserten 4. april.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo, Konsert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s