Rapporter fra høstens første øvelser fra Kristin

fiolinHovedorkesteret 28.08
Vi har fått et stort, flott hovedorkester! Vi øvde først på Basse-dans av Warlock. Til neste gang er det fint om alle øver særlig på partiet mellom bokstav B og C. Husk lave 1.fingre på A og E i fiolin + lave 2.fingre på alle strenger (hvis det ikke står kryss) og lav 1.finger på A i cello + 2.fingre (ingen 3.fingre (hvis det ikke står kryss eller oppløsningstegn). Det er fint om alle tar med notene til lærerne sine. Vi begynte også på et nytt stykke; «Fiddling at Chowning’s Tavern» som vi skal spille på fellesseminar med Vestre Aker strykeorkester i oktober. Fint om alle også øver på det.

Kammergruppen 28.08
Vi øvde bare på «Yiao dance» denne gang- den kommer til å bli superfin! Allerede nå begynner partier å ta form og klinge veldig vakkert J. Fint om alle øver særlig fra Allegro og også på tangoen dere fikk utdelt forrige gang (la Comparsita).

Aspirantorkesteret 29.08
Vi har fått et flott stort aspirantorkester med 11 medlemmer som allerede begynner å være samspilt J! Vi øver nå på «Jeg har fanget med en mygg» og «This old man» for ikke å glemme: D-durskala!! Fint om alle tar med notene til lærerne sine og øver på dette nå i starten.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s