Ukerapport 17

drawing chamberAspirantorkesteret v/ Kristin

Vi spilte skalaer med nye rytmer i trestemt kanon helt rent og helt sammen! Vi fikk også «Boogie bas» så å si i boks og «Snøflingor-Vinden-Jord» begynte å klinge fint!

Vi satser foreløpig på disse stykkene til sommerkonserten 12. juni: «Dansk folkevise», «Square Dance», «Boogie Bas» og «Snøflingor-Vinden-Jord».

Juniororkesteret v/ Herman

Vi hadde siste øvelse før konserten i Oslo Konserthus, lille sal. Konserten er nå førstkommende søndag den 28. kl 13. Vi må møte opp kl 11.30, vi skal øve i salen kl 12.00-12.15, og da er det viktig at alle er helt klar med instrumenter og noter i god tid før kl 12.
Vi kan programmet godt nå, så dette blir gøy!
Dette er programmet vårt:
Oh when the Saints, Det bor en baker, Rock around the clock og Triumfmarsj fra Aida.
Vi sees på søndag!

Hovedorkesteret v/ Kristin

Vi brukte mest tid på «Våren» av Vivaldi. Den kommer til å bli kjempeflott! Det er fint om de som skal spille solopartiene øver godt på de før Saltö!

Nå begynner også sommerkonserten i Ullern kirke 12. juni å nærme seg. Der kommer vi  foreløpig  til å spille «Drowsy Maggie», «Dance! Dance!», «Colours of the wind» og «Våren». Kanskje et par stykker til, men foreløpig har disse fire stykkene førsteprioritet.

Kammergruppen v/Kristin

Vi begynte på nytt stykke; «Ungarsk dans nr 5» av Brahms! Den har særlig krevende fiolinstemmer som krever egenøving! Jeg håper og tror vi kan få til den til sommerkonserten. Til slutt spilte vi de to rondoene av Purcell- bare finpuss igjen på de!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s