Oppsummering av ukens øvelser v/Kristin

Hovedorkesteret
Vi begynte med nytt stykke; 1. sats fra Symfoni i D-dur av Stamitz. Fint om alle øver på stemmen sin til neste gang! Pass på høy 3. finger på G for fiolinistene og høy 4. finger for cellistene på G (og av og til på D når det står kryss). Fint om 1. fiolinistene øver D-durskala i 3. posisjon.

Kammergruppen med de eldste
Vi brukte hele øvelsen på de to rondoene av Purcell og kom igjennom uten å stoppe! Nå kan vi bruke tiden til klang og dynamikk! Fint om dere jobber litt med det på egenhånd også.

Aspirantorkesteret
Få på øvelse i dag også, men fint for det! Vi øvde Boogie Bas og begynte med et nytt stykke som har en stemme som heter «Snøflingor»(snøfnugg), en annen som heter «Dimman» (tåke) og en tredje som heter «Vinden». Noen fiolinister spiller «Snøflingor» og noen «Vinden». De som spiller «Vinden» må særlig øve- den går ganske fort! Cellistene spiller «Dimman». Til slutt spilte vi «Dansk folkevise»- den gikk kjempebra!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s