Påmelding til kammerkonsert lørdag 6. april

musikklogoLørdagsskolen inviterer igjen alle elever til å melde seg på konsert i Salen på Grønland kulturstasjon. Tidligere har det vært et spennende og variert program, og vi håper noen kan bidra til dette lørdag 6. april kl 12:00.
Har du kammermusikk eller et solostykke som du har lyst til å spille på konsert, er det bare å melde seg på, uansett alder.
Stykkene må være konsertklare. Vi har ikke akkompagnatør på konserten, men spiller du piano får du mulighet til å spille konsert på skolens flygel!

Denne gangen skal dere melde fra til Torbjørn Jacobsen: torbjorn.jacobsen@ude.oslo.kommune.no innen torsdag 4. april. Du må skrive navn på stykket, komponist og varighet. Og fullt navn på alle medvirkende. Gjerne navn på læreren din også.

Lærere kan også melde sine elever på.

Vel møtt!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s