Oppsummering av ukens øvelser

squaredance2Hovedorkesterøvelse 6.3 v/Kristin
Vi øvde først «Colours of the Wind». Den begynner å bli veldig vakker! Nå er det bare å spille enda litt svakere og lytte mer til de andre stemmene. Vi spilte også «Dance!Dance!» og «Swallowtail Jig». Hvis alle kan øve disse + «Drowsy Maggie» sakte igjennom til neste gang, tror jeg det vil klinge enda bedre når vi skal spille fort.

Siste del av øvelsen med de eldste begynte vi på to rondoer av Purcel. Den første har vi spilt tidligere. Øv særlig på den andre til neste gang. Husk B-dur-skala først!

Juniororkesterøvelse 6.3 v/ Herman
Vi hadde en veldig bra øvelse idag i Juniororkesteret. Vi øvde gjennom alle sangene til Rådhuskonserten (bortsett fra Hanan stend på Stabburshella). Alt sitter ganske godt, så det er strålende for de av dere som skal være med på førstkommende tirsdag. Neste uke er det ikke øvelse i Juniororkesteret. Vi sees igjen om to uker og lykke til til de av dere som er med i Rådhuset!

Aspirantorkesterøvelse 7.3 v/Kristin
Bare fire tilstede i dag, men fin øvelse for det! Vi øvde D-durskala + de tre sangene våre. Nå kan de snart fremføres på konsert og neste gang begynner vi med nye stykker!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s