Viktig beskjed og oppsummering øvelser uke 9

wavey notesViktig beskjed angående seminar for ungdomsorkester til Rådhuskonserten:
Det ligger info om et seminar for ungdommer 2. og 3.mars på bloggen. Flere har lurt på om dette gjelder alle i hovedorkesteret og det gjør det ikke. Det er bare tre fra oss som blir med (det var mer krevende stykker enn vi først hadde regnet med). De tre har fått beskjed av lærer.

Hovedorkesterøvelse 27.02
Første del av øvelsen øvde vi «Dance! Dance!» og det begynte å svinge skikkelig! Noen trenger å øve melodien litt raskere. Husk lav 1. finger og høy andre finger på A! Cellistene kan jobbe med den høye 4.fingeren, den blir ofte litt lav. Andre del av øvelsen øvde vi «Swallowtail Jig» og «Drowsy Maggie». De begynner å sitte nå- flott!

I kammergruppen med de eldste øvde vi «Money, money, money». Den kommer til å bli veldig bra når vi får alt på plass rytmisk. Hvis alle kan øve litt på dette med lærer, kommer vi fortere i mål.

Aspirantorkesterøvelse 28.02.
Vi øvde D-durskala og Kanon først. Det ble så bra!! Noe har løsnet! Vi spilte også Square Dance og Dansk folkevise, og nå er det bare litt finpuss igjen. Hvis alle kan øve på å spille helt rent, så blir det perfekt.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo, Konsert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s