Viktig info om Rådhuskonserten 2013 samt prøve i Tøyenbekken 5

drawing chamberDet nærmer seg igjen årets Rådhuskonsert! Rådhushallen er byens «storstue» og må brukes med respekt. Vi har i løpet av disse årene sett at tydelig informasjon og god kommunikasjon er helt vesentlig for at vi skal få en tilfredsstillende gjennomføring av konserten, både for elever, lærere, publikum og de ansvarlige i Rådhusets administrasjon. Alle dere som har vært med på dette store arrangementet vet at det er en stor utfordring med så mange elever som skal opptre på samme konsert. Det er selvfølgelig svært hyggelig at denne konserten er blitt en stor suksess for de involverte, men det krever fortsatt stramme rammer rundt organiseringen. Vi ønsker at dette skal være en minnerik opplevelse både for de som opptrer, og selvfølgelig – for publikum, de stolte foreldrene. Nytt av året er Ungdomsorkesteret, som vi ser fram til å høre for første gang. Vi i Oslo musikk- og kulturskole gleder oss til å møtes igjen til konsert i de fantastiske omgivelsene i Rådhuset!

Her er planen framover. Ta deg tid til å lese infobrevet:  Øvingshelg for Ungdomsorkesteret, Tøyenbekken 5 – lørdag 2.mars og søndag 3.mars:

Lørdag 2. mars kl.10.00-16.00:  Salen (3.etasje), IKM seminarrom, personalrommet, biblioteket og rom 5008

Søndag 3. mars kl.10.00-16.00: Salen

Mandag 11. mars kl.15.00-16.30: Øvelse for alle orkestrene, se under.

Øvelse på Tøyenbekken 5 – mandag 11. mars

Alle må møte i god tid slik at de er spilleklare presis til tidene som er satt opp!

Ungdomsorkesterets øvelse starter kl. 15.00 (frammøte kl. 14.30). Øvelsen varer til kl. 16.30.

Aspirantorkesterets øvelse starter kl. 16.30 (kl. 16.00). Øvelsen varer til ca 18.15. Foreldre bes møte opp kl 18.00 for henting.

Gateorkesterets øvelse starter kl. 18.30 (frammøte kl. 18.00). Øvelsen varer til kl.20.30.

Til prøven på Tøyenbekken ber vi elevene om selv å ta med notestativ – godt merket med navn!

Vi går også i år ut med en sterk oppfordring om at elevene (i aspirant- og gateorkester) lærer stykkene utenat. Det er flott å kunne se den store mengden av spillende barn i full konsentrasjon om dirigenten, samtidig som det vil gi bedre plass på scenen med færre notestativ. (De som har behov for notestativ tar med dette også i Rådhuset)! 

Vi oppfordrer elevene til å ta med matpakke og drikke – både til øvelsen i Tøyenbekken og på selve konsertdagen i Rådhuset.

Gjennomspilling på Rådhuset på konsertdagen, tirsdag 12. mars blir som følger:

Ungdomsorkesteret møter kl. 15.00 og er klare på scenen kl. 15.20

Gateorkesteret møter kl. 15.45 og er klare på scenen kl. 16.10

Aspirantorkesteret møter kl. 16.15 og er klare på scenen kl. 16.40

Nærmere informasjon om hvilke garderober som skal benyttes kommer senere.

Organisering:

Hvert orkester stiller, som tidligere, med foreldre som har ansvar for hver sin elevgruppe; for de minste elevene må det være 1 voksen pr gruppe av 5-6 barn (avhengig av alder. Lagene vurderer selv). Disse foreldrene har ansvar for elevene både under øvelsen i Tøyenbekken mandag 11.mars og i Rådhuset den 12. mars. Vi oppfordrer de ansvarlige voksne til å gjøre seg kjent med de barna de skal ha ansvar for på forhånd, slik at ingen barn blir gående alene i Rådhuset. Dette vil også gjøre foreldrene tryggere på å overlate barna til oss under prøvene i Rådhuset. Vi ber dere formidle til foreldrene at det kun er de som påtar seg ansvar for elevgrupper som skal være i Rådhushallen før innslipp ca.kl.17.40.

Hvert lag sender en navneliste m/e-postadresser (til undertegnede) over de voksne som skal passe på elevene – innen fredag 15. mars.

På øvelsen den 11. mars vil vi informere foreldrene, som har oppgaver i Rådhuset, om opplegget på konsertdagen.

På konserten sitter de voksne med elevene i Rådhushallen når de ikke spiller. Foreldre som ikke har spesielle oppdrag må oppholde seg på tilviste plasser under øvelsene. (Dette er bestemt etter avtale med Rådhusets personale). Vi understreker at det ikke er anledning til å reservere plasser på forhånd. Det er kun elevenes familier som utgjør publikum på denne konserten så vi kan ikke la noen ta seg til rette ved å legge forskjellige gjenstander på stolene i forkant av konserten. Slike gjenstander blir fjernet og det skaper en dårlig stemning…

På konsertdagen skjer innslipp, med billettkontroll, til konserten fra ca. 17.40. Pga begrenset publikumsplass i Rådhushallen (600 plasser) blir det utdelt 2 billetter til hver familie som har barn med på scenen. Billettene er gratis. Små barn som kan sitte på fanget til foreldrene kommer inn uten billett. Elevene får utdelt billettene hos sin lærer (på spilletimen) eller på prøven den 11. mars.

Antrekk for barna på konserten: Pent tøy og pene innesko.

Ta kontakt dersom noe er uklart!

Vennlig hilsen

Inger Marie Larsen

ass. rektor

Tlf. 22 05 77 72

inger.marie.larsen@ude.oslo.kommune.no

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo, Konsert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s