Ukens øvelser

fiolinHovedorkesteret 6.2 v/Kristin

Vi øvde først «Swallowtail Jig». Den er det en stund siden vi har øvd nå. Fint om alle frisker den opp igjen til neste gang! Fin melodi for alle å øve på.

Så øvde vi «Colors of the wind». Den begynner å bli veldig vakker! Her er det bare litt finpuss igjen.

Til slutt fikk alle et nytt stykke, en kletzmer-låt som heter «Dance!Dance!» Den er hovedlekse til neste gang! Fiolinistene som spiller melodi må øve lav førstefinger og høy andrefinger på a-strengen! Husk også lav førstefinger på e-strengen. Fiolinistene som spiller 2.stemme må huske lav andrefinger på både D-og G-strengen. Cellistene må spille 2.finger på G-, D- og A-strengen og passe på å spille høy nok 4.finger når det står kryss. Når det står kryss for G blir det lav førstefinger.

Kammergruppen konsentrerte seg om stykkene til bydelsmøtet; «Rustic dance» og «Drowsy Maggie». Igår var vi der og det gikk kjempebra! Politikerne var veldig berørte og imponerte!

Neste gang fortsetter vi med Abba (Money, money, money) + nytt stykke.

Juniororkesteret:

Vi hadde en fin øvelse idag. Vi øvde på Oh when the Saints, Rock around the clock, som begge begynner å sitte litt bedre nå, Marsj fra Aida, som det fortsatt gjenstår endel jobb med, og Det bor en baker.

Vi er en fin gjeng nå, samspillet fungerer veldig godt!

Aspirantorkester 7.2

Aspirantorkesteret hadde vikar fordi Kristin var på bydelsmøte med de eldste i hovedorkesteret og tok i mot kulturpris. Vikaren var Sunniva Fossum som er fiolinlærer for noen av Skøyenelevene våre. Hun sa de hadde jobbet lenge med skala + et av stykkene våre. Neste gang begynner vi med nytt stykke!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s