Oppsummering av øvelser i uke 5

musikklogoHovedorkesteret 30.01 v/ Kristin
Vi øvde mest på «Colors of the wind» og kom igjennom hele for første gang. Noen trenger å øve litt mer på noen partier. Neste gang blir det finpuss, dvs jobbing med klang og intonasjon (spille rent). Til slutt spilte vi «Drowsy Maggie». Den klang flott! Vi håper å få den opp i enda litt høyere tempo – så fortsett å øve! Cellistene må stå på for å få til slutten!

Kammergruppen 30.01 v/ Kristin
Vi fortsatte med «Drowsy Maggie». Jobbet grundig med både den og «Rustic Dance» til bydelsmøtet på Ullern neste uke. Vi skal spille politikerne i senk slik at de fortsetter å støtte oss! Fiolinistene lærer «Drowsy Maggie» utenat og cellistene må også kunne se opp fra noten!

Juniororkesteret 31.01 v/ Herman
Vi øvde på Rock around the clock som har endel vanskelige rytmer, men det kommer seg nå. Videre øvde vi på Oh when the Saints som begynner å sitte ganske bra, og på Triumfmarsjen fra Aida som vi fortsatt må jobbe endel med. Triumfmarsjen skal bli veldig fin når vi bare får lært den litt bedre!

Aspirantorkesteret 31.01 v/Kristin
Vi øvde D-durskala lenge og vel med mange forskjellige rytmer. Til slutt klarte vi skalaen i trestemt kanon! Etterpå fortsatte vi med «Square dance» og «Dansk folkevise». Alle fiolinistene må øve mer på «dansk folkevise»! Til slutt spilte Winter en vakker liten solo. Neste gang spiller Jonathan og Enzo for oss.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s