Uke 4 Oppsummeringer fra øvelsene

Hovedorkesterøvelse 23.01 Nå er vi godt i gang, og vi er blitt et stort, flott hovedorkester :-)! På onsdag øvde vi på følgende tre stykker: «Drowsy Maggie», «Colours of the wind» og «Swallowtail Jig».

alexandra fiolin

Fortsett å øve godt på disse tre stykkene! Alle som spiller melodi på «Drowsy Maggie» og Swallowtail Jig» må henge i og øve så vi får de opp i et feiende tempo! 🙂 Dette er flotte stykker å ha på solo-repertoaret også! Lær de gjerne utenat. Når dere øver på «Colours of the wind» være nøye med å telle både pauser og lange noter, også når dere spiller alene.

På kammergruppeøvelsen for de eldste øvde vi «Money, money, money!» og «Rustic dance». «Rustic dance» er nesten i boks, men øv gjerne sakte igjennom med dynamikk og helt rent! Hovedlekse til neste gang er «Money, money, money». Øv sakte og prøv å forstå rytmen. Korte, spiccato-strøk på alle åttendelsnoter.

Juniororkesterøvelse 23.01  Vi øver på sanger som skal spilles i Rådhuset i mars. De som vil fra Juniororkesteret kan delta i det som kalles Aspirantorkesteret i Rådhuset. Første øvelsen er nå førstkommende tirsdag den 29. januar.

pebblesSangene er: Oh when the Saints, Flintstones, Hanan stend på stabburshella, Det bor en baker og Rock around the clock. I tillegg har vi øvd på Triumfmarsj fra Aida, men denne skal ikke spilles i Aspirantorkesteret i Rådhuset. Vi har fått en ny sammensetning av orkesteret vårt nå etter nyttår. Og det fungerer virkelig fint! Så dette blir et morsomt semester.

 

Aspirantorkesterøvelse 24.01. Det kom bare fire på ukens øvelse,squaredance2 men det ble en fin øvelse for det med en flott kvartettJ! Vi spilte «Square dance» og «Dansk folkevise». Alle fiolinister må øve godt på melodien på «Dansk folkevise» til neste gang. Vi får den ikke ordentlig sammen før alle kan stemmen sin godt. Cellister må øve på å spille halvnoter og fjerdedelsnoter helt nøyaktig.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s