Viktig info om ny orkestersammensetning i vårsemesteret

fiolinKjære alle orkesterforeldre,

Nå starter nytt semester med ny orkestersammensetning. For at de nye  grupperingene skal komme raskt igang med godt samspill, spiller et godt samarbeid med dere foreldre en svært viktig rolle!

Som mange av dere har bemerket i brukerundersøkelsen, har det vært endel uro i orkestrene i høst. Styret og dirigentene setter nå i verk tiltak for å unngå dette. En vesentlig faktor for å få dette til, er at foreldrevaktordningen fungerer som den skal. Denne ukes foreldrevakter har fått beskjed, mens terminlister for hele semesteret legges ut i neste uke. Vi ber alle være nøye med å notere dato for sin tur, og bytte innbyrdes dersom datoen ikke passer.

Foreldrevaktenes oppgaver er beskrevet på bloggen under fanen «Semesterplan». Vi minner om at det er VIKTIG å komme et kvarter før øvelsen når man er foreldrevakt, hjelpe til med å sette opp notestativ og stoler og sørge for at det blir ryddet etterpå. I tillegg er det foreldrevaktens oppgave å bistå dirigenten med å få strykerne raskt spilleklare både ved øvelsens start og etter pausen, holde et oppsyn med dem i pausen og servere enkel pausesnacks og litt å drikke.

Vi ser frem til et godt samarbeid og gleder oss til et nytt orkesterår!

Hilsen styret

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s