Billetter og billettsalg til jubileumskonserten

Vi nærmer oss den store jubileumskonserten 20. oktober og det er tid for innspurt i billettsalget. Vi er avhengige av at alle gjør en innsats. Det skal bli en flott konsert og en fin opplevelse for store og små.

Det er selvsagt også mulig å kjøpe billetter ved inngangen til konserten, men de som har forhåndssolgt billetter må ta med pengene til inngangen og registrere dette inn i billettsalget.

Det er en stor fordel for oss i styret hvis navnet på den som har solgt billetten (orkestermedlemmet) blir skrevet bakpå den forhåndssolgte billetten slik at det blir enklere for oss å telle opp antall solgte billetter. Den som selger flest billetter utover 6 billetter er lovet en premie!

Vi i styret er blitt enige om at barn under 16 år skal slippe å betale for billett, og kommer derfor gratis inn sammen med betalende foreldre.

Vi gleder oss til en flott konsertopplevelse etterfulgt av en skikkelig bursdagsfest med saft og kake!

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Konsert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s