Oppstart undervisning uke 34 og høstens viktige datoer

Styret i BSO og BSO2 håper alle har hatt en fin sommer og minner samtidig om at undervisningen starter opp igjen i uke 34, altså samme uke som skolestart.

Alle beholder tid og sted for sine spille- og orkestertimer slik de har vært til nå. Dersom dette ikke lenger passer for høsten må dette tas direkte opp med de respektive lærerne.

Det årlige foreldremøtet blir i år lagt i sammenheng med oppstartseminaret som vil være på Bestum skole lørdag 8. september. Mer info om dette kommer snart.

Tur for rekrutter og aspirantorkesterets medlemmer til instrumentmaker Jacob von der Lippe er flyttet til lørdag 15. september. Mer info om program og påmelding kommer snart her på bloggen.

Hold også av lørdag 20. oktober da dette er datoen for den store jubileumskonserten som vi har i forbindelse med Bestum strykeorkesters 60-års jubileum. Spre det glade budskap til famile og venner, naboer, kollegaer etc slik at vi får et stort og flott publikum. Mer info om denne konserten kommer snart.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s