Sommerhilsen fra BSO

Vi takker for en fantastisk sommerkonsert i Ullern kirke sist onsdag med påfølgende fest. Det er kjempegøy å se og høre hvor flinke BSO-barna er og hva de klarer å få til på scenen!

Tusen takk også til de flotte lærerne; Kristin, Hjølli, Hermann, Karolina og Elisabeth for entusiastisk og engasjerende undervisning gjennom hele året slik at konserter som dette blir så bra. Dere gjør en utrolig god jobb!

Styret i BSO og BSO2 vil med dette ønske alle våre små og store strykere og deres familier en herlig og avslappende sommer, med masse sol, enda mer is og kanskje litt øving?

Undervisningen starter opp igjen i uke 34, samme uke som skolestart. Alle beholder tid og sted for sine spille- og orkestertimer slik de har vært til nå. Dersom dette ikke lenger passer for høsten må dette tas direkte opp med de respektive lærerne.

Det årlige foreldremøtet blir i år lagt i sammenheng med oppstartseminaret som vil være på Bestum skole lørdag 8. september. Mer info om dette kommer ved semesterstart.

Hold også av lørdag 20. oktober da dette er datoen for den store jubileumskonserten som vi har i forbindelse med Bestum strykeorkesters 60-års jubileum. Mer info om denne konserten kommer også ved semesterstart.

God Sommer

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s