Tilbud om kammermusikkgrupper og celloensemble

Lærerne ved Bestum strykeorkesteret ønsker at elevene skal få mulighet til å fordype seg i samspill i små grupper og  med kammermusikk. Flere av barna har allerede litt erfaring med denne samspillformen, og vi ønsker å gjøre det åpent for alle som har lyst til å prøve.

Det er mange som synes at det er morsommere og tryggere å spille sammen enn alene, og  kammermusikk smelter disse to aspektene på en fabelaktig måte; alle har ansvar for hver sin stemme og lærer å fremføre den på best mulig måte i samspill med hverandre. Kammermusikk blir oftest spilt uten dirigent, og har derfor et solistisk preg.

Størrelsen på gruppen kan komme til å variere noe, men utgangspunktet for oss blir den mest vanlige formen som er strykekvartett: to fioliner, bratsj og cello. I tillegg vil det bli gitt tilbud om cello-ensemble for cellistene i Hovedorkesteret og samspilltime for cellistene i Aspirantorkester/Juniororkester.

Prisen for disse tilbudene vil være 350 kr. pr elev for 4 ganger (kammergrupper) og 400 kr pr elev for 5 ganger (celloensemble).

Tid og sted 
Kammergrupper: onsdager kl. 17 på Bestum skole, hos fiolinlærer Karolina Radziej. Elevene blir kontaktet direkte av læreren.

Samspilltimer for cellistene i aspirantorkesteret: torsdager kl 16.00-16.45 på Bestum skole, hos cellolærer Elisabeth Carlsen. De som er interessert i dette tilbudet kan kontakte Elisabeth.

Celloensemble for cellistene i hovedorkesteret: torsdager  kl. 17.15-18.45 på Bestum skole. Der har vi som mål å forberede et spennende bidrag til sommerkonsert og jubileumskonsert .

Datoer for begge cello-tilbud er disse: 8.3., 22.3., 12.4., 10.5., 24.5.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s