Kristin oppsummerer øvelser for hoved- og aspirantorkesteret uke 5

Hovedorkesteret 01.02:
Vi jobbet mest med Moderato og Andante Cantabile fra «Liten suite i gammel stil». Fint om alle øver på disse to satsene sakte med fokus på intonasjon (at alle tonene blir rene!) og rytme. Det samme gjelder egentlig «Pirates of the Caribbean». Hvis alle gjør det, kommer det til å klinge kjempebra!!

Aspirantorkesteret 02.02:
Vi begynte med et nytt stykke; «Lindahls polka». Alle må øve godt på den, særlig 1. fiolin. Pass på høy 2. finger på D og A og lav 2. finger på E!

Vi øvde også på «Kjerringa med staven». Flere og flere får den til! Cellistene må øve mer på den! Den er ikke lett på cello og dirigenten på Rådhuskonserten vil ha et raskt tempo! Alle har ansvar for å holde resten av Rådhus-sangene vedlike. Vi kommer nå til å spille andre stykker en stund for så å ta de opp igjen når konserten nærmer seg.

Om Kaja Kollandsrud

Enjoying a PhD completion grant until August 2018, when I will return to my position as Senior conservator of Paintings and Polychrome sculpture, Museum of Cultural History, University of Oslo. http://www.khm.uio.no/english/about/organisation/department-of-collection-management/staff/kajak/index.html
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s