Oppsummeringen fra øvelser uke 1

Hovedorkesteret onsdag 3.01:
Vi startet det nye året med musikken fra «Pirates of the Caribbean»! Veldig moro! Det begynte allerede å svinge på første øvelse!

Fint om alle øver på den nå i starten, da blir det lettere å få den sammen og mindre venting på øvelsen!

Juniororkesteret onsdag 03.01:
Flott start for det nyopprettede orkesteret til tross for at bare fire kom! Juniororkesteret skal delta i Gateorkesteret (ca 150 barn!) på den store Rådhuskonserten 13.03 og første fellesøvelse er allerede tirsdag 17.01 på Hasle skole kl 19-21. Det blir kjempegøy! Orkesteret skal spille fire stykker og det er veldig viktig at alle prioriterer å øve på disse fremover. På øvelsen øvde vi «Jugo» og «Pase el agoa». I tillegg skal de spille «King of the fairies» og «Gate 12’ern». De får disse av lærerne sine.

Aspirantorkesteret torsdag 4.01:
Fin øvelse med ny besetning! Velkommen til Øyvind, Pernille og Johanna! Aspirantorkesteret skal også delta på den store Rådhuskonserten 13.03 i et orkester med ca.  120 andre barn!, og første fellesøvelse er allerede tirsdag 17.01 på Hasle skole kl 17-19. Det blir kjempegøy! Orkesteret skal spille fire stykker og det er veldig viktig at alle prioriterer å øve på disse fremover. På øvelsen øvde vi på to av sangene til denne konserten; «Cowboy Fiddler» og «Spotta snus». I tillegg skal vi spille «Kjerringa med staven» og «Meet the Flintstones».

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s