Undervisningsstart og juletrefest i januar!

Kjære strykere og strykerforeldre,

Ikke før er BSOs julekonsert gjennomført med bravur, må vi minne om oppstart i det nye året. Undervisningen begynner allerede i uke 1. Deretter går orkesterets årlige juletrefest av stabelen, som på godt gammeldags vis finner sted etter jul, nemlig fredag 13. januar kl 18.00 i Ullern menighetshus. Det blir som vanlig juletregang, mat, leker, loddsalg og kanskje gjør julenissen en siste opptreden før julen pakkes sammen. Og det blir premieutdeling for den av strykerne våre som solgte flest billetter til julekonserten!

Vi ber om en tentativ påmelding før jul, slik at vi vet omtrent hvor mange som kommer (gi beskjed om antall barn og voksne). Påmelding skjer ved å sende en mail til Marianne Dahl,  <marianne.dahl@sas.no>.

Alle som kommer fra aspirantorkesteret, bes ta med en rett til felles buffet, mens hovedorkestermedlemmer bes ta med kake eller frukt.  Styret stiller med brød, smør og drikke. I tillegg ber vi alle om å ta med en gevinst til lotteriet (verdi max. 100 kr). Husk kontanter til lodd!

Hjertelig velkommen til juletrefest i januar!

Dette innlegget ble publisert i Foreldreinfo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s